|
v-metal
كاربر فعال

وضعيت: آفلاين 18 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 143
|
ارسال شده در: شنبه، 16 شهريور ماه ، 1387 18:50:54 موضوع مطلب: نامه ی یک معتاد به خانواده اش |
|
|
نامه ی یک معتاد به خانواده اش
من یک معتاد هستم و به کمک تو احتیاج دارم. مرا نصیحت و یا سرزنش و یا تنبه مکن. اگر من مبتلا به بیماری قند یا سل بودم، تو هیچ گاه از دست من عصبانی نمی شدی، اعتیاد هم یک نوع بیماری است. ای عزیز، مواد مخدر مرا دور نریز. چون این کار تو وقت تلف کردن است. من همیشه راهی برای به دست آوردن مواد مخدر پیدا خواهم کرد. مگذار که خشمت را برانگیزم. اگر تو با سخنانت به من حمله کنی و یا اینکه مرا به باد کتک بگیری، باعث خواهی شد که من دلایل دیگری برای احساس بدی که نسبت به خود دارم بیابم. من به اندازه ی کافی از خودم متنفر هستم. مگذار که محبت تو، اضطراب و نگرانی تو، باعث شود که کارهایی را برای من انجام دهی که خودم می بایست شخصاً آنها را به عهده بگیرم. اگر تو مسئولیت های مرا به دوش بگیری، باعث خواهی شد که نتوانم هیچ گاه مسئول رفتارم باشم. در این هنگام من بیشتر و بیشتر احساس گناه خواهم کرد و تو بیشتر و بیشتر کینه به دل می گیری .قول های مرا قبول نکن. من برای خلاصی خود، قول های فراوانی می دهم. اما طبیعت بیماری من باعث می شود که من به قول و قرارهایم عمل نکنم و به آنها پایبند نباشم، حتی اگر قصد آنها را هم داشته باشم. هرگز مرا تهدید بدون عمل نکن. اگر تصمیم گرفتی، بدان عمل کن و به اجرا بگذارش. هر حرفی را که به تو می گویم باور مکن، ممکن است دروغ باشد. نپذیرفتن واقعیات یکی از اثرات بیماری من است. به احتمال زیاد من احترامم را برای کسانی که به آسانی گول حرف های مرا می خورند از دست می دهم. مگذار که به هیچ وجهی از تو سوء استفاده کنم. اگر برابری وجود داشته باشد، بر اشتباهات من سرپوش مگذار. و سعی نکن که مرا از تأثیرات اعتیاد نجات دهی، به من دروغ نگو، پول مخارج مرا نده، و مسئولیت های مرا به گردن نگیر. چنین اعمالی باعث می شود، احتمال اینکه من به دنبال کمک بروم را کم کند. تا زمانی که تو یک راه آماده و راحت برای فرار از مسئولیت ها و مشکلات ناشی از اعتیادم به من نشان بدهی، من قبول نخواهم کرد که با اعتیاد مشکلی دارم. مهم تر از همه اینکه تا جایی که می توانی راجع به اعتیاد و نقش تو در ارتباط با من چیز بیاموز. هر وقت توانستی به جلسات باز معتادان گمنام برو و در جلسات خانواده ی معتادان گمنام به طور منظم شرکت کن . نشریات و جزوات آنها را بخوان و با سایر اعضاء در تماس باش. آنها افرادی هستند که می توانند به تو بسیار کمک کنند تا تمام موقعیت ها را به وضوح ببینی.
من تو را دوست دارم.
معتادی که در زندگی توست. _________________ v-metal.blogsky.com |
|